Hrana

 

BREZ GLUTENA

 

 Predstavljamo našo raznoliko ponudbo, med katero se najde tudi odlična izbira brezglutenskih jedi. Verjamemo, da mora biti hrana pripravljena brez glutena enako okusna in kakovostna kot vsaka druga jed v našem meniju.

Priprava brezglutenskih jedi v naši kuhinji je izvedena z najvišjimi standardi čistoče in higiene. Zavedamo se pomena preprečevanja kontaminacije z glutenom, zato skrbimo, da so sestavine strogo ločene med seboj, ter uporabljamo posebne kuhinjske pripomočke za pripravo brezglutenskih jedi. Naši izkušeni kuharji so seznanjeni z vsemi smernicami in postopki, ki zagotavljajo varnost in kakovost vsake brezglutenske jedi, ki jo postrežemo.

Obiskovalcem Gostilne Repolusk želimo zagotoviti nepozabno kulinarično izkušnjo, kjer lahko uživate v okusni hrani, ne glede na prehranske potrebe. Poleg naše široke palete jedi, vključno z brezglutenskimi možnostmi, vam nudimo tudi druga tradicionalna, kakovostna in okusna živila. Prepričani smo, da boste našli nekaj po svojem okusu v našem bogatem jedilniku.

V Gostilni Repolusk se ponašamo s svojo dediščino in predanostjo kakovosti. Z veseljem vas vabimo, da se pridružite našim zadovoljnim gostom in odkrijete, zakaj smo že dolgo priljubljena izbira za vse ljubitelje dobre hrane.

 

N

100% brez glutena

N

100% čiste površne

N

100% brez kontaminacije

N

100% izobražen kader

Okusna svoboda brez glutena

Gostilna Repolusk

kjer se kulinarična dediščina sreča z zdravjem in užitkom.